Cautare

4295 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate ploiesti" (5.83 secunde)
Sase ministri ai guvernului Boc sunt pe lista remanierii, inclusiv doi dintre greii PDL, Radu Berceanu si Adriean Videanu. ... Lista cu remaniabili a fost completata pe parcursul zilei de ieri dupa discutii aprinse intre premier si presedintele Traian Basescu.
Pe lista celor peste 700 de imobile scoase de Regie la "mezat" se afla si locuinta sefului DNA Daniel Morar, a fostei atlete Doina Melinte, dar si a altor ministri si fosti demnitari. ... Pe lista se regasesc astfel, printre altele, 25 apartamente de pe bulevardul Iancu de Hunedoara nr.
Pe lista, de la Isarescu la Hagi. ... Guvernatorul Mugur Isarescu, fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, fostul sef ANAF Sorin Blejnar si psihoterapeutul Aliodor Manolea se afla pe lista MApN cu avansari in grad din 2011 si 2012 in care au fost constatate nereguli.
Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei: "E ca si cum ar ajunge un actor roman la Hollywood!" Lista de inlocuitori pentru Tito O bomba si mai mare explodeaza dupa eliminarea rusinoasa a Barcelonei, 0-7 cu Bayern. Mircea Lucescu e pe lista Barcelonei.
noua lista de medicamente compensate intra invigoare la 1 iulie 2013 Printr-o noua lege, ce ar putea fi aplicata din 1 ianuarie 2014, salariul de baza al unui medic primar din sistemul public ar putea ajunge la peste 1.000 de euro, fata de 1.800 de lei cat este in prezent, a anuntat ministrul Eugen Nicolaescu.
Lista medicamentelor compensate si gratuite nu a mai fost actualizata in tara noastra din 2008 incoace. ... S-a anuntat de ceva vreme o noua lista de medicamente compensate si gratuite, care sa fie in acord cu nevoile curente ale pacientilor romani.
Austria s-a acomodat cu sistemul electoral proportional cu scrutin pe lista inchisa si vot preferential (optional), ca si Belgia, Olanda sau Letonia, in timp ce in Cehia senatorii se aleg prin sistemul majoritar absolut, iar deputatii prin cel proportional cu scrutin de lista inchisa, iar Polonia isi alege Seimul - asa-zisa lor camera inferioara, dar cu rolul legislativ principal-, prin scrutin proportional pe lista cu vot preferential, obligatoriu in schimb.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
Proiecte pana in 2018 Proiectele de autostrazi considerate prioritare pana in 2018 si prezentate de premierul Victor Ponta in urma cu cateva luni cuprind finalizarea pana in 2018 autostrazii intre Nadlac si Constanta, dar care nu va ajunge si pe ruta Sibiu - Pitesti, asa cum era stabilit initial, ci pe ruta Sibiu - Brasov - Ploiesti.
1 iunie Petrolul Ploiesti a castigat pentru a treia oara in istorie Cupa Romaniei, invingand CFR Cluj, in finala, cu scorul de 1-0. ... In actuala editie de capionat, Petrolul Ploiesti se afla in lupta pentru castigarea titlului, alaturi de Steaua si Astra Giurgiu.
Lipsa de idei inovatoare Singurul care a avut initiative de luat in seama a fost Constantin Busoi, care, la inceputul acestui an, a intocmit un studiu preliminar, in baza caruia mai multe scoli ar urma sa se mute din actuala incinta, deoarece consuma sume foarte mari din bugetul local.
Gheorghe Barbarasa, secretarul judetului Dolj, a declarat ca la alegerile anterioare presedintii sectiilor de votare au reclamat conditiile de igiena precare din scoli.
Intelegerea facuta cu fiecare parlamentar al coalitiei PDL-UDMR- UNPR-minoritati, cate 250.000 de lei de colegiu pentru scoli si gradinite, a fost chiar depasita in multe cazuri, ajungandu-se si la alocari de 1.940.000 de lei.
Eurodeputata PSD Daciana Sarbu a intocmit o lista de intrebari adesate premierului si guvernului actual pe o tema importanta:
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari.
Se ignora faptul ca majoritatea cladirilor care adapostesc spitale (ca si scoli, de altfel) sunt foarte, foarte vechi si intr-o stare de degradare avansata.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
La sfarsitul acestei luni, vor fi acreditate inca patru noi masuri Sapard, potrivit reprezentantilor din Ministerul Agriculturii.
Toate competițiile Bucharest RUNNING CLUB sunt acreditate si inscrise in calendarul internațional al AIMS (Asociația Internationala a Maratoanelor si Semimaratoanelor) si IAAF.
- pentru orice problema medicala, trateaza-te numai in centre medicale acreditate - refuza utilizarea in comun cu alte persoane a oricarui instrument medical (seringa, ac de seringa etc), indiferent de context;
google-analytics.com